ادویه
عطر و طعم و حتی رنگ و لعاب غذاهای مختلف را باید در گروی مصرف ادویه و چاشنیها بدانیم. این افزودنیها در آشپزی ملل مختلف به کار گرفته میشوند؛ البته انواع ادویه بسته به ذائقه و مرزهای جغرافیایی متفاوت خواهد بود.
ادویه در واقع از خشکاندن بخشهای مختلف گیاهان همچون برگ، ریشه، میوه و دانه بدست میآید. برخی از چاشنیهای خوراکی نیز از ترکیب پودرهای گیاهی مختلف حاصل میشوند. به عنوان مثال از ترکیب چاشنیهایی همچون پودر لیمو عمانی، دارچین و کمی پودر گل محمدی به ادویه مخصوص خورشت قیمه دست خواهید یافت. علاوه بر آن ادویه کباب تابهای از ترکیب افزودنیهای زیر حاصل میشود: فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، زردچوبه به مقدار کم و سماق.
اگر ترجیح میدهید که این گونه ادویههای ترکیبی را به صورت از پیش آماده شده تهیه نمایید؛ همین حالا میتوانید محصولات مورد نیاز خود را به صورت آنلاین از شرکت بازرگانی همتی خریداری کنید.
شرکت بازرگانی همتی پر مصرفترین انواع ادویه را به صورت عمده در کرج و سرتاسر ایران عرضه مینماید. همان طور که خودتان نیز میدانید افزودنیهای غذایی تنوع و گوناگونی قابل توجهی دارند. از جمله چاشنیهای رایج و پر مصرف در آشپزی ایرانی به شرح زیر است:
خرید ادویه
شرکت بازرگانی همتی معتبرترین مرکز فروش و پخش عمده انواع چاشنیهای خوراکی است. برای خرید اقسام مختلف ادویهجات خالص و ترکیبی به دو صورت فله و بسته بندی میتوانید از طریق وبسایت ما اقدام کنید. ناگفته نماند پخش عمده و فلهای افزودنیهای غذایی در شرکت بازرگانی همتی با ارزانترین قیمت ممکن انجام میگیرد.
فروش ادویه
همان طور که گفته شد با افزودن چاشنیهای مختلف به غذاهای خود رنگ و طعم دلپسندی به آنها خواهید بخشید. با این حال کاربرد چاشنیها به همین جا خلاصه نمیشود. مهمترین فایده استفاده از این افزودنیها کاهش مصرف نمک و به تبع آن افزایش سلامتی است. از طرفی هر یک از ادویهجات مختلف فواید منحصر به فرد خودش را دارد.
به عنوان مثال افزودن زیره به غذاها خاصیتی ضد نفخ داشته و همچنین به هضم غذا کمک میکند. افزایش سوخت و ساز بدن، کمک به کاهش وزن، دفع سنگ کلیه و… از دیگر خاصیتهای مصرف زیره است. زنجبیل در درمان تهوع و تورم نقش داشته و موجب دفع سموم بدن میشود. میخک را میتوان برای کاهش درد دندان، درمان نفخ معده و روده، سرما خوردگی و… به کار گرفت.
زردچوبه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و سلامتی پوست و قلب را تامین میکند. افزون بر آن در کنترل وزن نیز موثر است. فلفل سیاه نیز جزو ادویهجاتی است که به مبارزه با چاقی و اضافه وزن میپردازد. برای کاهش میزان چربیهای شکمی نیز دارچین گزینهای بسیار مناسب محسوب میشود. درمان عفونتهای قارچی با مصرف منظم گلپر امکان پذیر است.
فلفل قرمز موجب دفع سموم از کبد میشود؛ و به این ترتیب هر یک از انواع افزودنیها باعث بهره مندی از فواید و خواص قابل توجهی میگردد. با جستجوی چاشنیهای مورد نیاز خود در وبسایت شرکت بازرگانی همتی، از فواید خاص آنها مطلع خواهید شد.
با توجه به آنچه گفته شد ادویه نوعی افزودنی گیاهی است که عطر و بوی خوشی به غذاها میدهد. در یک دسته بندی کلی چاشنیها را میتوان دو نوع ترکیبی و غیر ترکیبی دانست. افزودنیهای غیر ترکیبی که تکلیفشان معلوم بوده و شامل موارد زیر هستند: زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، دارچین، آویشن، هل، زیره و… در حالی که ادویهجات ترکیبی هر یک در طبخ غذاهای خاصی به کار میروند. از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد: چاشنیهای پلویی، کباب تابهای، کاری و…
چاشنیها انواع و اقسام بسیار زیادی داشته و هر یک از آنها فواید مخصوص به خود را دارند. از درمان مشکلات دستگاه گوارشی گرفته تا تقویت قلب و عروق، کاهش وزن، کنترل فشار خون، شادابی پوست و مو و… خرید و فروش عمده هر یک از اقسام گوناگون این چاشنیها به طور آنلاین و از طریق شرکت بازرگانی همتی امکان پذیر است.
به اینستا گرام ما بپیوندید