

زنجبیل گیاهی خوراکی است که نه تنها به عنوان ادویه استفاده میشود؛ بلکه استفاده دارویی نیز دارد. این گیاه قدرتمند بیشتر در طبخ غذاهای آسیایی به کار میرود. کاربرد دارویی آن نیز اغلب در طب سنتی خاورمیانه خودش را نشان میدهد.
زنجبیل
زنجبیل یا زنجفیل گیاهی با دامنه مصرف مختلف است. از دارویی گرفته تا زیبایی و خوراکی و… ناگفته نماند که استفاده خوراکی از زنجفیل به ریشه غدهای آن مربوط میشود. این ریشه در هر دو شکل تازه و خشک شده موجب طعم دهی به خوراکیهای زیر میگردد: انواع شیرینیها، کیکها، نان، بیسکویت، بستنی، دسرها و همچنین بعضی غذاها.
ریشه زنجفیل در کشورهایی همچون هند، تایلند، پاکستان، چین، ژاپن و… به عنوان یک افزودنی به غذاها استفاده میشود. از اینها گذشته از زنجفیل برای تهیه چای نیز استفاده میگردد. تنها کافی است 2 قاشق چایخوری از زنجفیل پودر شده را با یک فنجان آب جوشیده ترکیب کنید. سپس مقداری عسل یا شکر را به عنوان شیرین کننده به آن بیفزایید؛ البته در تهیه چای زنجبیل از نوع تازه این گیاه نیز میتوان استفاده نمود.
این محصول گیاهی به دو صورت پودر شده و قلم در بازار یافت میشود. این گیاه در انواع چینی، هندی، آفریقایی و… وجود دارد که البته بهترین نوع آن زنجبیل چینی است. شرکت بازرگانی همتی انواع زنجبیل خشک وارداتی را با کیفیتی عالی عرضه نموده است.


همان طور که گفته شد این گیاه خوراکی از نظر درمانی نیز بسیار ارزشمند است. از جمله مهمترین خواص درمانی مصرف آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ضد التهاب
- کاهش دردهای ماهیچهای
- کاهش دردهای قاعدگی در خانمها
- موثر در درمان آرتروز
- درمان حساسیتهای پوستی (اگزما)
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش
- برطرف کننده استفراغ و حالت و تهوع
- رفع کننده استرس
- ضد سرطان
- کمک به کاهش وزن
- تقویت قلب و عروق و…


پس از آشنایی با فواید و خواص زنفبیل برای بدن، بد نیست از ضررهای آن نیز مطلع شوید.
- مصرف این گیاه خوراکی قوی به کودکان زیر 2 سال توصیه نمیشود.
- استفاده بیش از حد این گیاه موجب سوزش معده خواهد شد.
- چنانچه سنگ کلیه یا دیگر مشکلات کلیوی دارید بهتر است پیش از مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت نمایید.
- اگر از داروهای رقیق کننده خون همچون وارفارین و آسپیرین استفاده میکنید؛ به هیچ وجه زنجفیل را به صورت ادویه یا دیگر حالتهای خوراکی مصرف نکنید.
- استفاده بیرویه زنجفیل ممکن است با داروهای قلب و دیابت تداخل ایجاد کند.
- در دوره بارداری و شیردهی بهتر است این ادویه گیاهی دارویی را در حد متعادل مصرف کنید.
- زیادهروی در خوردن زنجفیل اختلالات سیستم عصبی مرکزی را به همراه خواهد داشت.
پخش عمده زنجبیل در کرج
با توجه به مزایای ذکر شده برای زنجبیل توصیه میکنیم به مصرف آن در مقادیر متعادل بپردازید. به منظور تهیه این محصول گیاهی نیز میتوانید به شرکت بازرگانی همتی مراجعه کنید. این بازرگانی یکی از معتبرترین مراکز پخش عمده زنجبیل محسوب میشود. به این ترتیب به راحتی میتوانید انواع زنفیل قلم یا پودر را به صورت آنلاین خریداری نمایید. قیمت فروش عمده زنجبیل و همین طور قیمت خرده فروشی و بسته بندی آن ارزانتر از هر مرجع دیگری خواهد بود؛ بنابراین با خرید از شرکت بازرگانی همتی بابت قیمت زنجفیل نیز دغدغهای نخواهید داشت.
همان طور که اشاره شد زنجبیل یا زنجفیل گیاهی خوراکی با خاصیت دارویی است. در واقع ریشه غدهای شکل این گیاه به صورت قلم یا پودر قابل مصرف به طور خوراکی میباشد. زنجفیل از دیرباز به عنوان یک ادویه و افزودنی در غذاهای آسیایی به حساب میآید. علاوه بر این طب سنتی خاورمیانه در تهیه انواع داروها از این گیاه استفاده میشود.
روی هم رفته خواص درمانی بیشمار آن کاملاً اثبات شده است. از جمله این خواص میتوان به موارد زیر اشاره کرد: کاهش وزن، بهبود دردهای ماهیچهای، تقویت سلامت قلب، بهبود به عملکرد دستگاه گوارش و… برای خرید عمده و خرده زنجفیل نیز میتوانید به سراغ شرکت بازرگانی همتی بروید.