نخودچی جزو اجزای تشکیل دهنده مخلوطهای آجیل محسوب شده و دو نوع شور و خام دارد. در خصوص تفاوت نخود و نخودچی باید بگوییم که این محصول از آبپز کردن نخود و جدا کردن پوسته آنها و سپس افزودن نمک یا شکر به این دانهها حاصل میشود؛ بنابراین این محصولات از فرآوری نخودها بدست آمده و برخلاف نخود تنها در ترکیبات آجیل به کار میروند و در طبخ غذاها جایگاهی ندارند.
نخودچی
هر یک از انواع نخودچی شور و خام سرشار از مواد مغذی زیر هستند:
- فیبر
- ویتامین B9
- هیدرات کربن
- آهن
- فسفر
- منیزیم
- ویتامین B
- پتاسیم
- زینک(روی)
- پروتئین
- ویتامین B6
- کلسیم
- اسیدهای چرب اشباع نشده
- ویتامین E
- ویتامین B3
- سدیم
- ویتامین B2
- سلنیوم
- ویتامین C
- یُد
- اسیدهای چرب اشباع شده
- ویتامین A
میبینید که انواع نخودچی خام و شور در واقع توپهای کوچکی هستند که ضروریترین مواد مغذی برای بدن را در خود جای دادهاند. به طوری که با مصرف مداوم و به اندازه این آجیل از مزایای زیر برخوردار خواهید شد: جلوگیری از کم خونی، پیشگیری از افسردگی، درمان دیابت، تقویت استخوانها، تنظیم فشار خون، سلامت قلب، ضد سرطان، کاهش کلسترول بد، ضد التهاب، هضم آسان و منظم، ایجاد احساس سیری و موثر در نثبیت وزن و…
پخش عمده نخودچی خام و شور
شرکت بازرگانی همتی انواع نخودچی خام و شور شده را برای شما عزیزان عرضه نموده است؛ بنابراین اگر قصد خرید فلهای نوع نمکی این محصول را دارید یا ترجیحتان به خرید نوع خام آن میباشد؛ در هر صورت محصول مورد نظر خود را با کیفیت عالی و قیمت مناسب در شرکت بازرگانی همتی خواهید یافت. افزون بر این انواع مختلف آجیل، غلات، حبوبات و سایر مواد غذایی به صورت فلهای و درجه یک در این بازرگانی ارائه شده است. همچنین لیست قیمت کلیه محصولات غذایی را به طور دقیق، شفاف و به روز برای شما عزیزان تهیه نمودهایم.